De_Ganck_banner_1050x410px_01
SWC_Weymouth_banner_1050x410
beeld showroom Merelbeke (1 of 1)

Plaatsingsdienst

Maar wat als u geen handige Harry bent of gewoon geen tijd hebt om de plaatsing uit te voeren?

Dan kunnen wij natuurlijk deze klus voor u klaren! Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst door beroepservaren mensen die met de nodige beroepsfierheid uw realisatie kunnen verwezenlijken. Wij hebben ons hier vooral gespecialiseerd in de particuliere nieuwbouw en renovatie. Dus zowel voor een totaalproject in uw nieuwe woning als een opfrisbeurt/renovatie van uw keuken, badkamer of terras, hebben wij een oplossing voor u.

Bovendien onderstrepen wij ook nog eens dat u voor de plaatsing van onze laminaten, legklare parketten en maatwerk in natuursteen bij ons ook op het juiste adres bent.

Levering

Door onze grote wereldwijde import beschikken wij over een indrukwekkende voorraad. Maar ook onze frequente transporten vanuit Spanje en Italië waarborgen een snelle toelevering. Uw bestelling wordt ook na afspraak op het gewenste adres geleverd.

Totaalconcept

Voor wie zelf de handen uit de mouwen wil steken maar nog niet zo vaak met tegels, natuursteen of parket heeft gewerkt, is er de mogelijkheid ook beroep te doen op onze plaatsingsadviezen. Naast onze tips & trics hebben wij alles in huis om uw project volledig afgewerkt te krijgen.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze lijm en/of voegmortel aangepast aan de ondergrond en formaat van de tegel. Ons aanbod plaatsingsproducten is gestoeld op de know how van de marktleiders (inzake).

Zo wordt u stap-voor-stap geholpen om uw douche waterdicht te maken of uw terrasvoegen soepel te houden.

Maar dat is lang nog niet alles! Ook bouwplaten, vloermatkaders en vloermatten, afwerkingsprofielen, douchegoten, lijmkammen, tegelsnijmachines, … u vindt het onder ons dak.

Dienst na verkoop

Wij hechten (ook) heel veel belang aan onze dienst-na-verkoop.

Voor al uw vragen over de behandeling en het onderhoud van uw tegels hebben wij een pasklaar antwoord. Of het nu gaat over het wegnemen van de cementsluier op uw natuursteen, het ontmossen van uw poreuze terrastegels, het dagdagelijks onderhoud van uw keramiek of gewoon een flinke reinigingsbeurt van uw keukenwerkblad, wij hebben zeker de beste Belgische en Italiaanse producten in huis!