Topzeilster Emma Plasschaert gaat in zee met Tegelbedrijf De Ganck

Emma Plasschaert, nieuwe medaille hoop voor België!

Jong, Vlaams toptalent, zeilster Emma Plasschaert heeft niet veel tijd genomen om uit de voetsporen te treden van haar voorganster Evi Van Acker. Na 2 zilveren medailles op de laatste 2 WorldCup Races, te Camogori in oktober 2017 en Miami in januari 2018, heeft ze alleszins al veel indruk gemaakt.

Het hoogste en beste nastreven

Net zoals het voor Emma steeds tot het uiterste gaan is om haar prestaties te verbeteren, gaan wij bij Tegelbedrijf De Ganck ook tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen.

Naast een grote voorraad en professioneel productadvies garanderen wij onze klanten een professionele plaatsing van hun vloeren, terrassen, parket- of laminaatvloeren, professioneel advies bij zelfplaatsing, de beste tips voor het onderhoud en zo veel meer.

Sponsordeal tussen Emma Plasschaert en tegelbedrijf De Ganck

We zijn bij Tegelbedrijf De Ganck dan ook heel blij Emma te kunnen ondersteunen op haar weg naar Tokyo 2020.

Tot aan de Olympische Spelen in Tokio zullen we topzeilster Emma Plasschaert mede-sponsoren en haar volgen in haar voorbereidingen. Haar recente resultaten laten alleszins het beste verhopen!

Logo Tegelbedrijf De Ganck

Maak kennis met onze diensten

Bij Tegelbedrijf De Ganck duimen we alleszins voor Emma! Doen we wellicht allemaal wel wat, chauvinisten we zijn..:-)

Wil je meer weten over ons aanbod, check dan onze website of maak eenvoudig een afspraak in één van onze showrooms te Merelbeke (bij Gent) en Beveren-Waas via onze online afspraakmodule.

Onze medewerkers zullen u met plezier ontvangen en professioneel begeleiden.

Tot binnenkort!