Nieuws

Vacature Logistiek Manager

Wij investeren in talent!

Ben je op zoek naar een logistieke uitdaging, dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! De Ganck Tegelbedrijf is een van de toonaangevende tegeldistributeurs op de Belgische markt. Wij bedienen vanuit ons hoofdkantoor te Eke zowel professionele klanten als particuliere klanten. In onze eigen winkels te Merelbeke en Beveren bieden we tevens de […]

parketvlek

Parkettegel

mocht je nog twijfelen aan keramisch parket dan is dit een goed voorbeeld. Op de foto zie je een vlek op de houtenvloer na het weghalen van de kerstboom! De oplossing: keramisch parket met de look en feel van echt hout! In onze showrooms vind je een uitgebreid aanbod keramische parkettegels!

Happy New Year

beste bezoeker, onze beste wensen voor een gelukkig, gezond en succesvol 2018! mogen al uw tegeldromen uitkomen!

Kerstvakantie 2017-2018

wij wensen je een zalige Kerst en een voorspoedig 2018! Wij gaan er even tussenuit! Onze showrooms zijn gesloten vanaf 24/12/17 t.e.m. 2/01/2018! Vanaf 03/01/2018 terug open! Ons depot en bureel te Eke zijn gesloten van 22/12/17 t.e.m. 7/01/2018.

Nieuwe serie Native

vanaf deze maand kan je de nieuwe serie Native van Gardenia bewonderen in onze showrooms. kom en laat je inspireren door deze serie, beschikbaar in 3 kleuren en in de formaten 80×80 en 40×80. Ook 80×80 in 2cm dik voor buiten!

LIJM BIOGEL NO LIMITS

bij Tegelbedrijf De Ganck zijn we steeds opzoek naar innovatieve producten! Via onze leverancier van de tegellijmen Kerakoll hebben we zo’n product toegevoegd aan ons gamma nl.de BIOGEL NO LIMITS. Deze eco-vriendelijke multifunctionele gel-lijm verlijmt zowel keramische tegels als natuursteen in extreme condities, op alle soort ondergronden en voor elk gebruik. op beton op keramiek op […]

WAPENSTILSTAND 2017

Beste klant, op 11/11 zijn onze showrooms te Merelbeke en Beveren gesloten!  Op 13/11 is onze showroom te Merelbeke open! Op maandag 13/11 is er een inhaalrustdag en zal ons depot te Eke gesloten zijn. dank voor uw begrip.