Realisaties


De Ganck is sterk in totaaloplossingen. Zoekt u één aanspreekpunt voor de uitvoering van uw tegelwerken? Dan komen we bij u langs om uw ruimtes of uw terras op te meten. De resultaten krijgt u in een glasheldere offerte. Planning, uitvoering, follow-up! Drie keer De Ganck!

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Maar bent u niet erg ervaren met tegels? Dan geeft een van onze experts u tips om uw project stap voor stap en piekfijn af te werken. Maak nu een afspraak om uw project samen te bespreken.

Een overzicht…


We staan er op om de mensen van De Ganck te bedanken voor hun superadvies en geduld. Dit willen we opnieuw benadrukken: het was voor ons belangrijk om samen te werken met experts met oog voor detail en een authentieke aanpak. Het doet deugd om te weten dat zulke vaklui bestaan!

Elsrenoveerde haar woning

De deskundige uitleg en de uitgebreide keuzemogelijkheden in het inspiration center vergemakkelijken onze beslissing. We bekijken er alles in een realistische opstelling en in een bestaand interieur. Dat maakt het veel tastbaarder en handiger om in te schatten. Het enthousiasme van De Ganck werkt trouwens aanstekelijk. We zijn ervan overtuigd dat we opnieuw zullen samenwerken.

Svenbouwheer nieuwbouw