Tegels Laarne – Tegelbedrijf De Ganck

U bent op zoek naar karaktervolle tegels die je living, badkamer, keuken of kantoor uniek maken? Check dan het unieke en ruime aanbod van De Ganck, sinds 1931 als familiebedrijf gespecialiseerd in tegels Laarne.

Tegelbedrijf De Ganck realiseert zowel tegels voor particuliere nieuwbouw, renovatie, badkamers, keukens, alsook projecten in binnen-en buitenland waaronder bejaardentehuizen, scholen, ziekenhuizen, grootwarenhuizen en banken.

Tegels Laarne - Tegelbedrijf De Ganck

De Ganck, meer dan tegels alleen

Naast tegels heeft tegelbedrijf De Ganck ook een uitgebreid gamma natuursteen, parket en laminaat, mozaïektegels, etc…

Het gamma is enerzijds het resultaat van een intensieve selectie en anderzijds van het opbouwen van duurzame samenwerkingen met topproducenten. De details van al onze producten kunt u vinden op de afzonderlijke productpagina’s.

Tegels Laarne – Plaatsing

Tegelbedrijf De Ganck kiest voortdurend voor vernieuwing en volgt de laatste nieuwe trends op de voet.
Voor de plaatsing doen we beroep op onze partners: zelfstandige professionele vloerders die werken volgens de regels van de kunst en volgens de WTCB-voorschriften.

Tegels De Ganck – Showrooms

Tegelbedrijf De Ganck heeft showrooms te Merelbeke en te Beveren-Waas. In het magazijn te Eke kunnen goederen afgehaald worden. De adresdetails en openingsuren kunt u vinden op de contactpagina.