Vloerder of tegelzetter

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw tegelwerken kan uitvoeren? Of zoekt u een vloerder? Dan bent u bij Tegelbedrijf De Ganck aan het juiste adres!

Vloerder - Tegelzetter

Bij De Ganck vindt u niet enkel een eindeloos aanbod aan vloer- en wandtegels in alle kleuren, materialen, formaten en prijsklasses. We beschikken ook over een eigen plaatsingsdienst door beroepservaren mensen om de bij ons aangekochte tegels te plaatsen.

Vloeren en tegels leggen zijn een vak apart. Voor een optimaal resultaat kunt u dit het beste laten uitvoeren door een ervaren professional. Enkel zo bent u er zeker van dat de door u uitgezochte tegel het mooiste uitkomt in de gekozen ruimtes.

Zowel nieuwbouw als renovatie

Wat betreft het plaatsen van tegels en het vloeren heeft Tegelbedrijf De Ganck zich vooral gespecialiseerd in de particuliere nieuwbouw en renovatie.

Dus zowel voor een totaalproject in uw nieuwe woning als voor een opfrisbeurt/renovatie van uw keuken, badkamer of terras, hebben wij een oplossing voor u.

Tegelzetter

Bovendien onderstrepen wij ook nog eens dat u voor de plaatsing van onze laminaten, legklare parketten en maatwerk in natuursteen bij ons eveneens aan het juiste adres bent.

6% BTW bij renovatie

Koop uw tegels en laat deze plaatsen door ons vakkundig plaatsingsteam en betaal slechts 6% BTW voor uw renovatieproject.

U kunt uw woning renoveren tegen het btw-tarief van 6% als u aan volgende voorwaarden voldoet:

  • Uw woning is ouder dan 10 jaar.
  • Uw woning dient uitsluitend als privéwoning of slechts een ‘bijkomstig’ gedeelte ervan dient om uw beroep uit te oefenen.
  • De werken (omvorming, renovatie, rehabilitatie, verbetering, herstelling, onderhoud) worden rechtstreeks aan de eindgebruiker (eigenaar of huurder) gefactureerd.

De levering en de plaatsing van de materialen moeten wel door dezelfde aannemer gebeuren.

Contact

Bent u op zoek naar een enorm ruim en kwalitatief aanbod aan vloer- en wandtegels en de plaatsing ervan door een professionele vloerder of tegelzetter? Neem contact met ons op via telefoon of mail. Vind alvast hier onze contactgegevens.