Vloerder of tegelzetter

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw tegelwerken kan uitvoeren? Of bent u op zoek naar een vloerder? Dan bent u bij Tegelbedrijf De Ganck aan het juiste adres!

Bij De Ganck vindt u niet enkel een eindeloos aanbod aan vloer- en wandtegels in alle kleuren, materialen, formaten en prijsklasses. We beschikken ook over een eigen plaatsingsdienst door beroepservaren mensen om de bij ons aangekochte tegels te plaatsen.

Vloeren en tegels leggen zijn een vak apart dat u, voor een optimaal resultaat, het beste kunt laten uitvoeren door een ervaren professional. Zo bent u er zeker van dat de door u uitgezochte tegel het mooiste uitkomt in de gekozen ruimtes.

Zowel nieuwbouw als renovatie

Wat betreft het plaatsen van tegels en het vloeren heeft Tegelbedrijf De Ganck zich vooral gespecialiseerd in de particuliere nieuwbouw en renovatie.

Dus zowel voor een totaalproject in uw nieuwe woning als een opfrisbeurt/renovatie van uw keuken, badkamer of terras, hebben wij een oplossing voor u.

Bovendien onderstrepen wij ook nog eens dat u voor de plaatsing van onze laminaten, legklare parketten en maatwerk in natuursteen bij ons eveneens aan het juiste adres bent.

Contact

Bent u op zoek naar een enorm ruim en kwalitatief aanbod aan vloer- en wandtegels en de plaatsing ervan door een professionele vloerder of tegelzetter, neem contact op met ons via telefoon of mail. Vind alvast hier onze contactgegevens.