Keramisch parket: niets dan voordelen

In onze collectie vind je niet enkel de klassieke vierkante tegel terug, maar ook hoogwaardig keramisch parket. Keramisch parket? Inderdaad!

Keramisch parket combineert de stijlkenmerken van zijn houten tegenhanger, met de fysieke karakteristieken van keramiek. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk, zonder in te boeten aan het warme gevoel van hardhout.

Gezellige houtlook
Keramisch parket is beschikbaar in tal van houtpatronen en kleuren. Zo vind je steeds de juiste keuze voor jouw interieur.

Waterbestendig
Een groot voordeel van keramisch parket is dat het niet gevoelig is voor vocht. Dit maakt het ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en zelfs buitenruimtes zoals terrassen.

Ideaal met vloerverwarming
Keramische materialen staan bekend om hun uitstekende warmtegeleiding. Dit betekent dat keramisch parket de warmte snel en gelijkmatig verspreidt over de vloeroppervlakte, waardoor de ruimte efficiënter wordt verwarmd.

Onderhoudsvriendelijk
In vergelijking met echt houten vloeren vereist keramisch parket veel minder onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te maken met gewoon water en af en toe dweilen, zonder dat er speciale reinigingsmiddelen nodig zijn.

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende stijlen, met merken als Polis, Porcelanoza, Dom Design en Casalgrande Padana. We helpen je graag bij de beste keuze voor jouw interieur.

Maak nu je afspraak online, dan maken wij tijd vrij, speciaal voor jou!