Over ons

Over De Ganck

Over ons
Tegelbedrijf De Ganck is als familiebedrijf uitgegroeid tot een speciaalzaak in keramische tegels geruggensteund door 3 generaties beroepservaring. Als rechtstreekse importeur wil onze firma zich profieleren als één van de marktleiders in de keramische sector. In onze showrooms verwelkomen wij zowel de kandidaat nieuw- en verbouwers, aannemers, tegelzetters, architecten en projectontwikkelaars. Daarbovenop kan je ook beroep doen op onze vakkundige plaatsingsdienst (en de service na verkoop).

Vloeren en wanden vormen het kader waarin je leeft. Ze maken van een huis een thuis. Hét decor bij feestelijke en alledaagse familiemomenten. En wat zo mooi is: je hebt dé kans om die plek zelf te ‘bedenken’, je dromen vangen en tastbaar te maken. Bij tegelbedrijf De Ganck helpen wij je graag in deze beslissing.

Plaatsing
Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst door beroepservaren mensen die met de nodige beroepsfierheid je realisatie kunnen verwezenlijken. Onze tegelplaatsers worden continu bijgeschoold met de laatste nieuwe ontwikkelingen in de keramische wereld.

Renovatie
Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in de particuliere nieuwbouw en renovatie. Is je woning ouder dan 10 jaar dan betaal je slechts 6% btw in plaats van 21%. Ook de levering en de plaatsing moeten door hetzelfde bedrijf gebeuren. Geen nood, speciaalzaak De Ganck stuurt je een vakkundig plaatsingsteam.

Afspraak
In Merelbeke hebben wij een toonzaal waar je onze volledige collectie kan komen bekijken en voelen. Onze interieurexperten begeleiden je hier uiteraard in verder. 
Je kan bij ons in Merelbeke terecht via afspraak. Maak je afspraak online en hopelijk zien wij jou snel bij de start van een nieuw project.
Harold De Ganck
Harold heeft de leiding van het familiebedrijf recent overgenomen. Keramische tegels zitten in zijn genen, hij kent zijn product als geen ander en heeft voor alles een oplossing.
+32 496 16 67 33
harold@deganck.be
Julie Dhondt
Julie staat mee met haar man Harold aan het stuur van het familiebedrijf. Zij is verantwoordelijk voor de showroom en adviseert de klanten.
+32 496 29 69 45
julie@deganck.be
Brecht De Witte
toonzaal adviseur
+32 492 41 49 29
brecht@deganck.be

Wij hebben interieurexperten die jou verder kunnen helpen!

Maak je eigen moodboard van ideeën!