Ontdek onze nieuwigheden in onze toonzaal in Merelbeke!

Tijdens deze periode stellen we met trots tal van nieuwigheden tentoon in onze showroom. Denk hierbij aan keramische tegels en keramisch parket, geschikt voor binnen en buiten. Onze gloednieuwe collectie belooft een scala aan stijlen, kleuren en texturen die perfect aansluiten bij diverse interieurontwerpen.

Ontdek hier een sneak peek van onze nieuwe collectie! Volg onze Social Media pagina voor meer inspiratie en kom zeker eens langs in onze toonzaal.

Stile – Casalgrande Padana
Verlies jezelf in de betoverende ‘Stile’ collectie, een frisse kijk op natuursteen keramiek met verfijnde esthetiek en duurzame veelzijdigheid, ideaal voor diverse projecten.
Ar_gent – Sichenia
Ar_gent is een veelzijdige tegel met neutrale tinten en oneindige legmogelijkheden voor eigentijdse, minimalistische en verfijnde architectuur. Het is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van Limestone Argent.
Vermont – Baldocer
Keramisch parket is een uitstekende keuze, vooral in combinatie met vloerverwarming. Dankzij de indrukwekkende innovaties en de hoogwaardige kwaliteit van onze merken zien ze er niet alleen prachtig uit, maar bieden ze ook het gevoel van echt hout met alle voordelen van keramiek.
Be Rock – Polis
Ontdek de ‘Be Rock’ collectie van Polis tegels. Deze tegels combineren natuursteen en metaal , met chroomaccenten en oxidatie voor een frisse en persoonlijke uitstraling. Polis tegels belichamen ruwe elegantie met een industrieel karakter.

Zoals jullie misschien al weten, plaatsen wij ook tegels. Niet alleen kan je in onze ruime toonzaal jouw tegels uitkiezen, maar je kan ook je persoonlijk project met ons bespreken. Laat je tegelproject volledig aan ons over, zodat je zonder zorgen verder kan. Wij verwijderen de oude tegels, doen alle voorbereidingen en plaatsen de nieuwe tegels.

Maak nu je afspraak online, dan maken wij tijd vrij, speciaal voor jou!